ОТВРАТИТЕЛНИ НОВИНИ

Този ФОРУМ е предназначен за вас, страдащите - да задавате въпроси и обменяте мнения и опит в областта на болката и нейното лечение.
BUTTON_POST_REPLY
Д-р Руйчев
МненияCOLON 133
Регистриран наCOLON Чет Мар 25, 2010 5:40 pm
CONTACTCOLON

ОТВРАТИТЕЛНИ НОВИНИ

Мнение от Д-р Руйчев » Сря Ное 13, 2019 12:33 pm

Драги посетители на сайта, аз съм потресен! Оказа се, че Гугъл и Фейсбук програмирано пречат на всякаква информация за Алтернативна Медицина.Неотдавна излезе съобщение, че след "епидемията смъртни случаи от злоупотреби с опиати" в САЩ близо половината хронично болни започнали да търсят алтернативни пътища за лечение. Съответно двата технологични гиганта владеещи света се постарали да пренастроят сензорите си така, че най-търсените сайтове да останат заобиколени от търсачките, а търсещите да се препращат към ниско разрядни източници.
https://www.acupuncturetoday.com/digita ... #1&Page=19
В резултат 90% от трафика към алтернативните сайтове е блокиран от месеци. 1 600 000 търсения на ден само в САЩ се откланят,щом не се отнасят до лекарствени методи.Между другото тези световни монополисти почти закупили 2 водещи компании на "Биг фарма", което прави намесата им изключително комерсиална и некоректна!..
Който иска може да провери казаното, като копира заглавие от сайта ни и го лепне в квадрата на търсачките. Да видим ще излезе ли?!
Нямам представа и след този пост как ще бъде третиран сайта ни !

Д-р Руйчев
МненияCOLON 133
Регистриран наCOLON Чет Мар 25, 2010 5:40 pm
CONTACTCOLON

Re: ОТВРАТИТЕЛНИ НОВИНИ

Мнение от Д-р Руйчев » Съб Ное 30, 2019 9:39 am

Помолиха ме да дообясня какво се разбира по-точно под Алтернативна медицина?! Това са всички НЕФАРМАКОЛОГИЧНИ методи,вкл. хомеопатията, която използва друг вид лекарства. Остеопатия и хиропрактика - методи на Академичното "чакръкчийство". Боуен терапия, йога, чи гун,натуропатия, билколечение и прочие... Да не говорим за Източна медицина, акупунктура и т.н. Информацията за всичко това търсачките са почнали да я заобикалят...

BUTTON_POST_REPLY

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта