ПОМОГНЕТЕ

Стари теми
BUTTON_POST_REPLY
diyan_nenchev
МненияCOLON 2
Регистриран наCOLON Пет Окт 07, 2011 9:57 pm
CONTACTCOLON

ПОМОГНЕТЕ

Мнение от diyan_nenchev » Съб Окт 08, 2011 5:49 am

На 37 години съм и от шест месеца насам сам постоянно по доктори , терапии и нищо не ми помага. Моят случай е такав. Преди шест месеца паднах и си ударих реброто , странното е че болката дойде след няколко дена и от там започнаха мъките ми.Отидох при личният лекар и му обясних всичко и тя започна да ме праща по лекари които ми изписваха хапчета поставяха диагнози ,но нито един не ми помогна.Искам да ви кажа какви дианози ми поставиха петно на черния дроб,дискова херния,възспалени дихателни патища,прещипан и възпален нерв,плексит,обърната жлъчка ,тестваха ме за жълтеница и повярвайте това ме подлуди. Да не разказвам всичко с подробности ходих на какви не доктори на ортопед, невролог,гръден хирург и никой не знае какво се случва докато един ден пак с спешен кабинет ми казват че имам травма на реброто и е нормално да ме боли още дълго време. Моля Ви Д-р Руйчев помогнете !!!Спрях да приемам каквито и да е лекарства .Незнам вече дали ме боли реброто защото е пукнато или всичко ме боли от лекарствата които погълнах през тези 6 месеца.Възможно ли е от едно пукнато ребро да не мога да ям,да спя и дори да дишам нормално толкова дълго време?

Д-р Руйчев
МненияCOLON 128
Регистриран наCOLON Чет Мар 25, 2010 5:40 pm
CONTACTCOLON

Re: ПОМОГНЕТЕ

Мнение от Д-р Руйчев » Нед Окт 09, 2011 12:54 pm

Г-не, ако реброто Ви е било пукнато, по една груба сметка е трябвало да премине за 37 дни - колкото възрастта Ви. Това което описвате ми намирисва на невралгия - къде, защо и как мога да помисля само след нашият преглед и интервю- за час, час и половина. Обадете се след 20 октомври, ако желаете да Ви запиша в седмицата от 24 октомври. До тогава Ви желая кураж и начало на оздравяването! Д-р Руйчев

diyan_nenchev
МненияCOLON 2
Регистриран наCOLON Пет Окт 07, 2011 9:57 pm
CONTACTCOLON

ПОМОГНЕТЕ

Мнение от diyan_nenchev » Сря Окт 12, 2011 3:22 am

Благодаря Ви много за бързия отговор, но имам още един въпрос. От около месец насам започна да ме боли и стомаха и няколко дена насам немога да ям нищо всичко което хапна го повръщам. Започвам да се притеснявам много пак не съм в България. Искам да ви попитам има начин да ви се обадя лично зада се разберем кога най-рано мога да дойда.
Благодаря Ви още веднъж вие ми останахте последната възможност!

BUTTON_POST_REPLY

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 1 и 0 госта