Отказване от цигари! Как го правите?!

Този ФОРУМ е предназначен за вас, страдащите - да задавате въпроси и обменяте мнения и опит в областта на болката и нейното лечение.
Post Reply
Старият фас

Отказване от цигари! Как го правите?!

Post by Старият фас »

Прочетох, че помагате при отказ тютюнопушене. Искам да науча нещо повече. За какво става дума наистина?
Д-р Руйчев
Posts: 146
Joined: Thu Mar 25, 2010 5:40 pm
Contact:

Re: Отказване от цигари! Как го правите?!

Post by Д-р Руйчев »

Г-н Фас,
отговарям Ви веднага: с много труд и малко магия! ;) :idea: Гледаме да стане празник за Вас, а не просто зор :!: А сега отговарям сериозно:
Искрено и лично искате да спрете зависимостта си?! Чудесно, ако истински сте решен трябва да Ви се направи акупунктура, за да Ви се помогне.
Правило първо: "Вие си се отказвате сам, ние само Ви помагаме!" В предварително записан час пристигате и декларирате писмено, че 24 часа не сте палили цигара. Вие може да излъжете всеки друг, но не и себе си! На физиологичен език това значи, че вече сте "декларирал /започнал/ абстиненцията /лишението си от никотин/" сам. Декларирате писмено и осведоменост, че това лечение премахва никотиновият глад, но не и капризите на личността Ви. Уверявам Ви след това ще направим всичко, което е по силите ни да Ви помогнем и ще се справите! Методиката по която работим ние е описана в "най-често задаваните въпроси" на сайта: три сеанса за четири дни акупунктура по тялото и 10-14 дни по-късно едно поставяне на микроигли в ушните миди, с които не се разделяте почти три седмици. Не се очудвайте, че първият прием е 3 часа, защото Ви се прави същият общ преглед и досие, както за всяка друга болест. Чак тогава се избира комбинацията от точки така, че помагайки на организма край другото могат да Ви намалеят болките в стомаха или гърба - зависи с какво сте дошли :roll: Имайте предвид, че ако никога не сте ги отказвали и спазите всичко по-горно, шансът Ви да се справите е огромен!!!
Забравих да кажа, че общата цена ще Ви излезе колкото цигарите за един месец. Кураж! Сам съм го изпитал :lol:
Старият фас

Re: Отказване от цигари! Как го правите?!

Post by Старият фас »

Докторе, е като сте го изпитал кажете поне успешно ли беше :?:
Д-р Руйчев
Posts: 146
Joined: Thu Mar 25, 2010 5:40 pm
Contact:

Re: Отказване от цигари! Как го правите?!

Post by Д-р Руйчев »

Да, г-не! Преди 11 г. веднъж и завинаги се разделих поне с тази гадост. Няма да казвам след какъв пушачески "стаж", че ме е срам... Между впрочем успехът на методиката ни надхвърля 80%! Напоследък хората започнаха да се записват на предварителен прием, за да се ориентират на място и в себе си кога и как да започнат отказа, да изчистят мотивацията си и прочие. Психолозите нарекоха това "да надзърнеш в душата си като в кладенец", защото виждаш отражението си във водата толкова ясно,колкото е нивото на мотивацията ти. Знаете ли какво видях в моя кладенец? Някогашните ни семейни пътувания за морето и как спирам запорожеца, защото малката дъщеря ще повръща... Пък аз си шофирам и си пуша в колата, в къщи и т.н. Сега ми се повръща от спомена ми!
Може би казах повече от нормалното. Още веднъж - успех Вам, а аз обратно на работа!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests