ВНИМАВАЙТЕ В ДУМИЧКИТЕ ТУК!

Този ФОРУМ е предназначен за вас, страдащите - да задавате въпроси и обменяте мнения и опит в областта на болката и нейното лечение.
Post Reply
Марияна

ВНИМАВАЙТЕ В ДУМИЧКИТЕ ТУК!

Post by Марияна »

Признавам, че се дразня от напудрени думички като "харта на пациента", "тук се лекува "цялостно" и пр.Само че баща ми страда от дискова херния дълги години и скоро го сви пак. Отново обиколихме невролозите, физиотерапиите и пр. без особена полза. Накрая /да си призная след колебания!/ прочитайки този сайт го заведох при д-р Руйчев. Той като видя че баща ми е над 60г. ни посрещна с думите:“Извинявайте, но тук наистина се лекува “цялото”! Аз ще почна лечението, но вие трябва да му изследвате кръв и за рак на простатата.” И понеже Здравната каса не работи с този доктор, ние сами си платихме изследванията /около 20 лева!/. На третата процедура дисковите болки вече отминават, но излязоха туморните маркери – уви, изненадващо положителни… Значи болките са си били от хернията, но имало и друго!!! Какъв късмет да го открием...
Оказа се, че в тази Клиника за болката са имали много такива новооткрити заболявания, заради думичката "Цялостен" подход, с който работят! Така че се срамувам пред себе си: работата не била “напудрена”, ами сериозна… И дано Бог е с нас, защото мисля, че навреме открихме “злото качество” там, където нито невролог, нито неврохирург, никой друг лекар не се интересуваше въобще… :evil: Питам се обаче защо? Толкова ли е трудно да се постъпва така?!
А на Вас ДОКТОРЕ, БЛАГОДАРЯ ВИ !
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests