Сборни за дисковата болест

Този ФОРУМ е предназначен за вас, страдащите - да задавате въпроси и обменяте мнения и опит в областта на болката и нейното лечение.
jekova
Posts: 2
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:57 pm
Contact:

ДИСКОВА ХЕРНИЯ И ТАЗОВОРЕЗЕРВОАРНИ СМУЩЕНИЯ

Post by jekova »

ЗДРАВЕЙТЕ. СЛЕД ОПЕРАЦИЯ НА ДИСКОВА ХЕРНИЯ ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА МИ БЕ СЛОЖЕН КАТЕТАР . ПОЛУЧИСЕ ТАЗО РЕЗЕРВОАРНИ СМУЩЕНИЯ. НО НИКОЙ НЕ ДАВА НАДЕЖДА ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪЗВЪРНЕ ЧУСТВИТЕЛНОСТТА.
jekova
Posts: 2
Joined: Fri Feb 10, 2012 8:57 pm
Contact:

ТАЗО РЕЗЕРВОАРНИ СМУЩЕНИЯ

Post by jekova »

Здравейте отново. Преди 3 месеца съм оперирана от херния ДИСКАЛИС Л-4/5 ДЕКСТРА ПАРАМЕДИАНА ЕКСТЕРИОРИЗАТА КАУДА ЕКВИНА СИНДРОМ СУПУРАЦИО ВУЛНЕРИС. ПОДСЛЕДСТВИЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ В АНО-ГЕНИТАЛНАТА ОБЛАСТ .(ЗАДРЪЖКА НА УРИНА,И СЪМ С ПОСТОЯНЕН КАТЕТАР). АКО НЯКОЙ ИМА СЪС СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ ИЛИ ЗНАЕ ЗА НЯКАКВО ЛЕЧЕНИЕ МОЛЯ ДА МИ ПИШЕ.
Д-р Руйчев
Posts: 138
Joined: Thu Mar 25, 2010 5:40 pm
Contact:

Re: ТАЗО РЕЗЕРВОАРНИ СМУЩЕНИЯ

Post by Д-р Руйчев »

Здравейте! Съжалявам много за усложнението Ви! Дано да сте от София и да можете да идвате на процедури. Шансът Ви за подобрение не е много добър, но ако нещо може да Ви помогне това е само качествена акупунктура. От значение ще бъде броят на процедурите,но при нас не говорим за 30 сеанса, както на други места, защото след основният курс от 4-5 сеанса ефектът трябва да започне... И най-важното не бива да се губи време - все още сте сравнително пресно оперирана. Изчетете "често задаваните въпроси" на сайта и каквото друго Ви е необходимо и се обадете! Най-искрено Ви желая успех! И не губете надежда, защото истинските необратими усложнения са изключително рядко!!!
bobis
Posts: 2
Joined: Mon Jun 02, 2014 10:39 pm
Contact:

неуспешни операции

Post by bobis »

Не знам дали във форума има ли оперирани . И възможно ли след неуспешни операции, свързани със сраствания и снишаване на дискове да се получи подобрение .
Д-р Руйчев
Posts: 138
Joined: Thu Mar 25, 2010 5:40 pm
Contact:

Re: неуспешни операции

Post by Д-р Руйчев »

Здравейте! По принцип шансове, разбира се, има. Но излезте от досегашните си представи и опит, прочетете подробно описаното в няколкото теми за дисковата болест и се опитайте да го разберете. Тогава ако имате въпроси, питайте - мен или публиката тук. Впрочем, честно казано прочели ли сте това: http://bolka.bg/bg/blog/narchnik-za-diskovata-bolest ?
bobis
Posts: 2
Joined: Mon Jun 02, 2014 10:39 pm
Contact:

Re: неуспешни операции

Post by bobis »

Прочела съм го и го препрочитам и честно да ви кажа вече не го чета щото ми става страшно .Написаното би помогнало на доста хора да не се оперират и да се борят с други методи. А ПРИ мен с какво ,простете моето невежество .
Д-р Руйчев
Posts: 138
Joined: Thu Mar 25, 2010 5:40 pm
Contact:

Re: неуспешни операции

Post by Д-р Руйчев »

Ако не сте на опиати, антидепресанти и противоепилептични средства, ако сте в състояние да променяте навици, разбирания, контрол на тялото в движение, стоеж, седеж и покой, защо да не намерите подобрение?! Но ако сте с депресия или страхови преживявания първо трябва да ги овладеят тях съответните специалисти. Повтарям - имал съм пациентка оперирана 5 пъти на едно и също гръбначно ниво, която хладнокръвно се бореше да постигне едно - да не се изпуска по малка нужда! И успя дотолкова, че се интегрира обратно на работа...
Гост глупак

Re: ДИСКОВА ХЕРНИЯ И ТАЗОВОРЕЗЕРВОАРНИ СМУЩЕНИЯ

Post by Гост глупак »

Значи това става и без и със операция... Мисля да опитам тука двуседмичното лечение на доктора, пък дано не съм глупак наистина!
shak
Posts: 1
Joined: Sat Nov 29, 2014 10:09 am
Contact:

Херния дискалис L5-S1

Post by shak »

Основаната ми диагноза е : М51.1 Увреждане на междупрешлените дискове в поясния и другите отдели на гръбначния стълб с радикулопатия.
Направена ми е дисколиза в св.София на 11.11.2014г. Изписани са ми Милгама n за три месеца и Аолин за 10 дни. Преди процедурата имах силни болки в десния крак като се започне от седалището и преминава на долу от външната и задната част на крака като преминава силно изразена в горната част на бедрото ,прасеца и вътрешната част на петата. Имал съм и болки в кръста , по-редки и силно изразени при резки движения , стрес , кихане и подобни. В момента без Аолин болките са същите и няма никава разлика.
Мога ли да дойда при вас и най важното в момента за мен е колко струва цялата терапия .
Благодаря Ви !
Д-р Руйчев
Posts: 138
Joined: Thu Mar 25, 2010 5:40 pm
Contact:

Re: Херния дискалис L5-S1

Post by Д-р Руйчев »

Изчетете добре КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ДИСКОВАТА БОЛЕСТ?! в сайта и ако желаете се обадете да запишем час за прием. Цялата програма на лечение понастоящем излиза около 210-220 лв - според консумативите. Успех в оздравяването!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests