болки в гърба

Стари теми
Post Reply
СТОЯН
Posts: 1
Joined: Thu Apr 05, 2012 10:33 am
Contact:

болки в гърба

Post by СТОЯН »

Здравейте! Бихте ли ме посъветвали какво да правя преди 5месеца паднах отидох в бърза помощ направиха ми снимка-казаха ми нищо ти няма натъртено и така адска болка.
След месец и половина мъка ми направиха скенер и видяха снишение на тх12 и забравих да спомена имам болест а Бехтерев /но преди падането без болки работех нормално за болеста/ и счепване на "стълбчетата" на тх12 и 11. Дадоха ми колан хапчета за болка и трябваше да минава,но уви. За трети път отивам в ревматология правят ми изследвания нямам възпанение от болеста ортопеда казва,че трябва вече да се движа,невролога може би имам засегнато или възпалено нервче незнам вече имам адска болка. Към какъв доктор да се насоча незнам. В легнало положение болките са малки и поносими при ставане и изправяне някак си все едно ток ме удря от средата на гърба надолу и се връща към корема и се стяга /контракция/. Нямам ЯМР невролог ми изписа габагама и си купих допълнително милгама ,но пак няма резултат от 4дни ги пия все същото не мога да отида до тоалетна болката е адска като стана или с болкоуспокояващо за момент мога да се обслужа. Може ли след толкова време да боли така адски? как да се лекувам на 41годи сам?
Благодаря Ви?
Д-р Руйчев
Posts: 146
Joined: Thu Mar 25, 2010 5:40 pm
Contact:

Re: болки в гърба

Post by Д-р Руйчев »

Стояне, разбирам Ви, "добре" сте се усложнили от Бехтерев през падане към съмнение за сплескан прешлен... За да се опитам да Ви бъда полезен трябва да дойдете на преглед и задължителни 4 процедури. Такак както е описано в ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ. И дано да имаме късмет драги!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest