Можело и онлайн да се решават медицински ребуси!

Този ФОРУМ е предназначен за вас, страдащите - да задавате въпроси и обменяте мнения и опит в областта на болката и нейното лечение.
Post Reply
Д-р Руйчев

Можело и онлайн да се решават медицински ребуси!

Post by Д-р Руйчев »

Име: Кристина Керчева
Електронна поща: kirilova0777@gmail.com
Уеб адрес:
Коментар: Здравейте,
Казвам се Кристина Керчева и искам, да споделя благодарността си от терапията на д-р Руйчев. Шест седмици дъщеря ми беше с неизяснена диагноза от лекарите във Варна с болки в лявото подребрие.Свързахме се с д-р Руйчев и първият ни консулт беше по viber (може и по skype) .Това беше много важно за нас , за изясняване на диагнозата. Последваха три срещи и помен от болката нямаше.Безкрайно благодаря , за всичко! Споделям накратко нашата сага ,за да могат и други пациенти ,да открият правилната диагноза и лечение.
Благодаря , д-р Руйчев!
Д-р Руйчев

Re: Можело и онлайн да се решават медицински ребуси!

Post by Д-р Руйчев »

Радвам се за детето и ви благодаря за добрите думи!
Д-р Руйчев

Re: Можело и онлайн да се решават медицински ребуси!

Post by Д-р Руйчев »

Понеже ми звънят да питат КАК СТАВАТ ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИТЕ? описвам го тук! В https://bolka.bg/bg/about/kontakti-s-nas ги има всички данни и адреси. Хората пращат на мейла кратко описание на проблема им и прилагат файлове с копия от изследвания, епикризи и прочие. По телефона се разбираме кога можем да имаме видеоконтакт, за да имам и визуална представа от пациента, превеждат сумата на IBAN и имат 1 астрономически час за интервю и обсъждане на изследванията, възможностите и лечението им. Така без да пътуват до София могат да бъдат доста добре консултирани!
Post Reply