Драги ми Шишо, не знам дали Веселият Роджер е на знамето Ви, но знам че наистина Ви благодаря за въпроса. Дано да не е прикрит медиен въпрос, обаче! Ще пропусна какво казва Лао Дзъ по случая или какво доказаха психофизиологичните изследвания в САЩ през 70те на ХХ век, защото темата е огромна и интересна. На чисто битово ниво ще Ви помоля обаче да си представите следната картинка: имате детенце на 2, 3 или 5 годинки, което тичайки се спъва и се пльосва в цял ръст напред. Какво е най-добре да стори майка му:1/ Да се втурне пищейки с вика "леле,какво стана"? 2/ Да доближи загрижено, но спокойно с думите: "Опаааа! Тупни-стани, на мама юначето!" 3/Няма значение майката какво ще каже, стига да повика "Бърза помощ"?
Анализа на вариантите Ви предлагам да направим заедно, но пред по-широка аудитория. Кой от сутрешните блокове бихте предпочели: на Гала, на бТВ или някое друго предаване за здраве, което аз не знам, но се гледа? Сега пък аз Ви питам като "услуга за услуга", защото тези дни имах подобен разговор и изборът си остана нерешен

Току виж и на предаванията им стане интересно?